• Energetische huisreiniging

  Energetische huisreiniging

  Ik voelde me eigenlijk behoorlijk ongemakkelijk in mijn eigen huis, het leek erop dat alles aldoor misging en we steeds aan het ruzieen waren zonder echte reden... Na de reiniging van het huis (en mijzelf) veranderde alles eigenlijk direct. Het huis voelde totaal anders aan, alsof er een zware last was verdwenen en ik voelde me eindelijk weer thuis

  Justin B.

  Lees meer

 • Familie healing

  Familie healing

  Mijn vrouw en ik maken geen ruzie meer en we negeren elkaar ook niet meer. Sinds de reiniging en healing, genieten we weer met volle teugen van elkaar...... en ik verheug me er iedere dag weer op om na een lange werkdag weer naar huis te gaan, naar mijn vrouw en kinderen.

  Richard T.

  Lees meer

 • Hardnekkige belemmeringen

  Hardnekkige belemmeringen

  Of we het nou over mijn relaties hebben of over mijn carriere; allemaal hetzelfde verhaal.. Geluk van heel erg korte duur. Ik kon nooit een langdurige relatie hebben en ik ben ook zo ontzettend vaak van werkgever gewisseld omdat ik mijn baantjes nooit voor langere tijd kon houden.... Ik ging er gewoon vanuit dat dit patroon bij mijn leven hoorde en het nooit anders zou worden. Maar die ellende is allemaal totaal veranderd sinds ik van Dandali hoorde en een afspraak maakte.......

  Iemand die graag anoniem wil blijven

  Lees meer

 • Relaties herstellen

  Relaties herstellen

  Als ik Dandali 40 jaar geleden had ontdekt... had ik mijn broers niet voor zoveel jaren hoeven te missen... Dandali heeft mij geholpen alle ballast kwijt te raken, die blijkbaar tussen mij en mijn familie instond en sindsdien heb ik het voorrecht om mijn broers terug te hebben in mijn leven. Wat een verrijking! Dit had ik voorheen nooit voor mogelijk gehouden en is echt onbetaalbaar

  Michael B.

  Lees meer

 • Huwelijks problemen

  Huwelijks problemen

  Woorden kunnen niet beschrijven hoezeer mijn huwelijk veranderd en hoe waanzinnig blij ik ben, dat mijn vrouw en ik elkaar eindelijk weer terug hebben gevonden. Ik ben weer helemaal verliefd op mijn vrouw! We leefden in hetzelfde huis, maar toch was er niet echt een verbinding en zaten we allebei op ons eigen eilandje, onze eigen dingen te doen... nu is alles veranderd en ik kan mijn geluk niet op ... en elke dag ben ik opnieuw blij om thuis te komen en mijn vrouw te omarmen .. Alles is veranderd. Dit is een van de grootste veranderingen ooit ..... Ik kan met geen pen omschrijven hoe dankbaar ik Dandali ben..

  James T.

  Lees meer

 • Slaapproblemen oplossen

  Slaapproblemen oplossen

  Bedankt voor het oplossen van de slapeloze nachten van mijn zoontje (en van mij natuurlijk) en bedankt dat ik eindelijk weer uitgerust en leuk ben!

  Christine B..

  Lees meer

 • Negatieve energie oplossen

  Negatieve energie oplossen

  Het was een enorme transformatie... het verschil is werkelijk niet normaal. Wat een opluchting om binnen te komen zonder dat bedompte negatieve gevoel te krijgen; het is compleet verdwenen en de atmosfeer is enorm prettig geworden.

  Ann C.

  Lees meer

 • Geweldadige energie & agressie elimineren

  Geweldadige energie & agressie elimineren

  Ik ben van nature erg kalm en geduldig, maar op een gegeven moment herkende ik mezelf niet echt meer. Ik was erg snel geirriteerd en helemaal niet de vriendelijke en sociale persoon die ik voorheen altijd was. Ik was erg gefrustreerd en machteloos en begreep niet goed waar deze ommekeer vandaan kwam. Gelukkig hoorde ik via via van Dandali. Nadat we kennis gemaakt hadden en Dandali zag wat er aan de hand was en dit opgelost had, veranderde alles........ Ik ben eindelijk weer mezelf en ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ingrijpen echt nodig was voor mezelf, maar bovenal voor mijn omgeving! Ik heb eerder nooit geweten dat het niet mijn eigen energie was die deze ellende veroorzaakte.

  Robert G.

  Lees meer

 • Aardstralen & water aders

  Aardstralen & water aders

  Na het consult, heeft mijn zoon mij nooit meer midden in de nacht wakker gemaakt. Hij slaapt sindsdien telkens als een roos, mijn hoofdpijnen zijn verdwenen en de pijn in mijn gewrichten is ook weg. Het is zo'n verademing!

  Een hele blije moeder

  Lees meer

 • Bedrijfsoptimalisatie

  Bedrijfsoptimalisatie

  Na 2 consulten veranderde alles! De atmosfeer in het hele gebouw veranderde en met name op de werkvloer waren de veranderingen ingrijpend. Het resulteerde in een enorme groei van onze cashflow. Dat had ik eerder nooit kunnen bedenken en zeker niet voor mogelijk gehouden!

  SEO van een groot bedrijf in Banking and Finances in Dubai

  Lees meer

 • Onhandelbare kinderen

  Onhandelbare kinderen

  Ik wou dat ik dit eerder had geweten! Het zou ons een hoop problemen, ruzies en misverstanden gescheeld hebben. Ons gezin kon eigenlijk niet normaal meer functioneren. Een familie-etentje buiten de deur was niet mogelijk. Ik liep altijd op eieren om explosief gedrag en problemen te voorkomen.... maar sinds Dandali ons huis reinigde en mijn kind, is onze familie weer een (h)echt gezin geworden. Voor het eerst sinds jaren hebben we weer vrede in huis: we konden zelfs met z'n allen uit eten gaan in een heel druk restaurant zonder een onvertogen woord en zonder me ook maar 1 seconde zorgen te hoeven maken! Het is echt geweldig, ontzettend bedankt!

  Marie-An D. -een hele blije moeder-

  Lees meer

 • Ongenode gasten

  Ongenode gasten

  Ik voelde me eigenlijk altijd onveilig in mijn huis, kon ook niet verklaren waarom, maar nu is het weg en ik voel me weer thuis en veilig.

  Marleen E.

  Lees meer

 • Energetische huisreiniging
 • Familie healing
 • Hardnekkige belemmeringen
 • Relaties herstellen
 • Huwelijks problemen
 • Slaapproblemen oplossen
 • Negatieve energie oplossen
 • Geweldadige energie & agressie elimineren
 • Aardstralen & water aders
 • Bedrijfsoptimalisatie
 • Onhandelbare kinderen
 • Ongenode gasten

quotes

Quote - Aardstralen en water aders

Na het consult, heeft mijn zoon mij nooit meer midden in de nacht wakker gemaakt. Hij slaapt sindsdien telkens als een roos, mijn hoofdpijnen zijn verdwenen en de pijn in mijn gewrichten is ook weg. Het is zo'n verademing!

-  Een hele blije moeder. -

Quote - Energetische huisreiniging

„Ik voelde me eigenlijk behoorlijk ongemakkelijk in mijn eigen huis, het leek erop dat alles aldoor misging en we steeds aan het ruzieen waren zonder echte reden... Na de reiniging van het huis (en mijzelf) veranderde alles eigenlijk direct. Het huis voelde totaal anders aan, alsof er een zware last was verdwenen en ik voelde me eindelijk weer thuis“

-  Justin B. -

Quote - Huwelijk en relatie

„Woorden kunnen niet beschrijven hoezeer mijn huwelijk veranderd en hoe waanzinnig blij ik ben, dat mijn vrouw en ik elkaar eindelijk weer terug hebben gevonden. Ik ben weer helemaal verliefd op mijn vrouw! We leefden in hetzelfde huis, maar toch was er niet echt een verbinding en zaten we allebei op ons eigen eilandje, onze eigen dingen te doen... nu is alles veranderd en ik kan mijn geluk niet op ... en elke dag ben ik opnieuw blij om thuis te komen en mijn vrouw te omarmen .. Alles is veranderd. Dit is een van de grootste veranderingen ooit ..... Ik kan met geen pen omschrijven hoe dankbaar ik Dandali ben..“

- James T. - een hele blije, tevreden en zorgzame echtgenoot -

Quote - Carriere & toekomst

„Somehow it always seemed that luck was not meant to stay with me, like every good thing will  dissappear before I can even enjoy it to the fullest. Whetter we talk about my relationships or my carreer.. I could never be in a longer relationship and I changed so many jobs, because I never seemed to be able to keep a job for a longer period.. It all finally changed when I heard about Dandali  .“

- Someone famous -

Quote - Bedrijven optimaliseren

„Na 2 consulten veranderde alles! De atmosfeer in het hele gebouw veranderde en met name op de werkvloer waren de veranderingen ingrijpend. Het resulteerde in een enorme groei van onze cashflow. Dat had ik eerder nooit kunnen bedenken en zeker niet voor mogelijk gehouden“

- SEO van een groot bedrijf in Banking and Finances in Dubai -

 • 1
 • 2

Onze aanpak

Vertel ons jouw probleem, maak een afspraak en Dandali komt naar je toe...

Kennismaking

Kennismaking

Bel ons of stuur een E-mail zodat we kennis kunnen maken en je ons over jouw problemen kunt vertellen. We zullen zo snel mogelijk een afspraak inplannen. We nemen binnen 48 uur contact met je op.
Inventarisatie en prijzen

Inventarisatie en prijzen

Na een grondige inventarisatie, zullen we je informeren over de omvang van het probleem en onze aanpak. Sommige problemen kunnen in een paar uur worden opgelost, sommige reinigingen kunnen echter ook een paar dagen of zelfs weken duren. Het hangt natuurlijk allemaal af van waar we mee te maken krijgen. Omdat ieder geval uniek is en een eigen aanpak vereist, zal ook het daaraan gekoppelde kostenplaatje per geval verschillen. Prijzen in overleg, na gedegen inventarisatie.
Reiniging...

Reiniging...

Tijdens onze eerste ontmoeting zullen we je laten weten waar we mee te maken hebben.. In sommige gevallen is het nodig dat we wat meer tijd in je huis of in je bedrijf doorbrengen. Dit kan varieren van een paar dagen tot zelfs enkele weken. Het is mogelijk dat je er bij kunt blijven wanneer we ons werk doen, maar dat is niet altijd het geval. E.e.a. is vooral afhankelijk van het probleem waar we mee te maken hebben en de vereiste actie(s) die we moeten ondernemen. Geen geval is gelijk. Dus wat we voor jouw buurman deden, kan totaal verschillen van hoe we met jouw situatie omgaan. Soms zullen we gefaseerd te werk gaan, wat betekent dat we na het eerste bezoek ook nog een keertje terug zullen komen, of we zetten ons werk voort op afstand.