Het is lang geleden dat mijn zoontje een hele nacht doorsliep zonder me minstens 2x per nacht wakker te maken... Ik heb alles geprobeerd om zijn slaapproblemen op te lossen, maar wat ik ook deed, het werkte niet. Ik werd steeds vermoeider en geagiteerder en dat hielp ook niet echt mee.. Via een goede vriendin kwam ik bij Dandali terecht en ik besloot het er maar op te wagen..

Nadat we contact gezocht hadden met Dandali, bleek dat er een relatief simpele oplossing was voor ons probleem... Het koste Dandali maar een paar uur werk. De eerst nacht nadat Dandali was geweest, was de eerste keer sinds lange tijd, dat mijn zoontje de hele nacht aan een stuk door sliep. En dat is nu iedere nacht zo.

„Bedankt voor het oplossen van de slapeloze nachten van mijn zoontje (en van mij natuurlijk) en bedankt dat ik eindelijk weer uitgerust en leuk ben! “

- Christine B. -

Heb jij toevallig een kind dat je iedere nacht wakker maakt, omdat hij of zij bang is en niet kan slapen? Ben je uitgeput omdat het ook jouw slaappatroon telkens verstoort en zie je geen oplossing? Aarzel niet ons te bellen. We zullen je helpen je ongestoorde nachtrust terug te krijgen en je kinderen zullen snel weer een normaal slaap patroon hebben!

Dandali|spirituele en energetische reiniging & genezing bij slaapproblemen