Er zijn vele redenen aan te wijzen waarom een kind een extreem ongedurig kind, of zelfs een zogenaamd probleem kind wordt. Velen van ons zijn bekend met de meest gangbare oorzaken en we vinden vaak een plausibele verklaring in leeftijd en omstandigheden. Wat velen van ons echter niet weten is dat er wel eens totaal andere redenen kunnen zijn die dit 'onaangepaste' gedrag van uw kind veroorzaken. Vaak biedt energetische reiniging en spirituele genezing een oplossing. Een bezoek van Dandali kan uw situatie voorgoed veranderen. Uw zogenaamde probleemkind zou uw stoutste verwachtingen wellicht kunnen overtreffen en het meeste fantastische kind blijken te zijn dat u zich ooit had kunnen wensen..

Ongedurige en zogenaamde probleem kinderen zijn vaak het slachtoffer van oorzaken die buiten hen zelf liggen. Zelfs wanneer u er van overtuigd bent dat uw kind gewoon van nature een minder makkelijk karakter heef of van nature opstandig gedrag vertoont, zou er wel eens iets heel anders aan de hand kunnen zijn. We hebben vele zaken gehad waarbij kinderen zwaar beinvloed werden door negatieve input van bronnen die je zelf nooit zou kunnen bedenken, laat staan verwachten. Een vredige en harmonieuze oplossing kan bereikt worden met een 1 of 2-daagse Dandali sessie. We hebben vele zaken opgelost en vele gezinnen geholpen. Heeft u een extreem onhandelbaar of ongedurig kind en ziet u geen oplossing meer? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. We horen uw verhaal graag. We zullen u informatie geven, van advies voorzien en ondersteuning geven. De juiste interactie zal het leven van uw kind een enorm positieve wending geven en het zgn probleem als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. 

„Ik wou dat ik dit eerder had geweten! Het zou ons een hoop problemen, ruzies en misverstanden gescheeld hebben. Ons gezin kon eigenlijk niet normaal meer functioneren. Een familie-etentje buiten de deur was niet mogelijk. Ik liep altijd op eieren om explosief gedrag en problemen te voorkomen.... maar sinds Dandali ons huis reinigde en mijn kind, is onze familie weer een (h)echt gezin geworden. Voor het eerst sinds jaren hebben we weer vrede in huis: we konden zelfs met z'n allen uit eten gaan in een heel druk restaurant zonder een onvertogen woord en zonder me ook maar 1 seconde zorgen te hoeven maken! Het is echt geweldig, ontzettend bedankt!“

- Marie-An D. - een hele blije moeder -

Je moet wel een prachtig hart hebben, wanneer je de kans hebt gekregen, zo'n uniek kind te hebben....

Onhandelbare kinderen? Dandali voor spirituele en energetische genezing