Sommige energieën kunnen alle vrede, vreugde en succes in het huis te vernietigen. Heb je genoeg van die zware en bedompte energie in je huis? Dandali zorgt dat deze negativiteit en spanning zullen verdwijnen en de positive flow je huis weer terug is.

Soms als je een bepaald huis of gebouw binnenkomt, merk je dat de sfeer bedompt aanvoelt. Hoewel er niets bijzonders is dat je als oorzaak kunt aanwijzen, voelt het gewoon niet goed. Het kan een broedplaats zijn, voor negatieve emotionele energieën van de vorige eigenaars of van onszelf, of van familie en vrienden. In dergelijke gevallen zal Dandali u een duidelijk inzicht geven in wat hier precies de oorzaak is en het voor u oplossen.  De negativiteit zal verdwijnen en niemand zal dat die nare energie meer ervaren in uw huis.

„Het was een enorme transformatie... het verschil is werkelijk niet normaal. Wat een opluchting om binnen te komen zonder dat bedompte negatieve gevoel te krijgen; het is compleet verdwenen en de atmosfeer is enorm prettig geworden.“

- Ann C. -

Reinigen van de energie in onze leefomgeving is minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan de normale schoonmaak en organisatie van ons huishouden. Sommige energie kan veel belemmeringen veroozaken en zelfs voorkomen dat u een succesvolle toekomst heeft. Het kan leiden tot tegenslagen in veel gebieden van je leven. Wil je de positieve stroom in jouw huis weer terug hebben? Dandali zal de negativiteit en spanning wegnemen. Je zult verrassende resultaten te zien, niet alleen in de veranderde sfeer in het huis, maar ook in toenemende welvaart in veel adnere gebieden van je leven ..

Dandali voor spirituele en energetische reiniging van personen, huizen,bedrijven en werkplekken