Soms worden we omringd met agressie en negatieve energie. Helaas kan dit een heleboel mooie kansen en gelegenheden vernietigen. Vaak zijn we ons niet bewust van de enorme impact die agressie kan hebben op onszelf, onze omgeving en onze medemens. Het kan zelfs verhinderen dat jij al je potentieel ontwikkelt, waardoor je een prachtige toekomst misloopt. 

Heb je de indruk dat je omgeven bent met agressie, negativiteit, vijandigheid en soms zelfs geweldadige energie? Ben je erg gespannen en extreem snel geirriteerd? Raak je gemakkelijk betrokken bij conflicten? Is boosheid als het ware je tweede natuur? Zelfs wanneer je erg je best doet om kalm te blijven en wanneer je de juiste voorwaarden creeert om niet uit je dak te gaan, gaat het toch steeds mis. Aggressie lijkt ondanks je inspanningen toch altijd gewoon te boventoon te voeren... Als dat het geval is zou je jezelf af kunnen vragen of je mogelijk te maken hebt met ongewenste en ongenode negatieve energieen, die niet bij jou horen. Sommige energieen zijn gemakkelijk over te dragen; vaak kom je ermee in aanraking via je vrienden, bekenden, relaties maar soms zelfs door mensen die je niet eens kent. Dandali kan dit soort energieen lokaliseren en oplossen. Alles weten, maakt niet altijd gelukkig. Wat belangrijk is, is dat je je van negatieve invloeden ontdoet om een goed leven te kunnen leiden. Dandali zal je helpen ,zodat agressie en negativiteit geen ruimte krijgen en geen impact hebben.

„Ik ben van nature erg kalm en geduldig, maar op een gegeven moment herkende ik mezelf niet echt meer. Ik was erg snel geirriteerd en helemaal niet de vriendelijke en sociale persoon die ik voorheen altijd was. Ik was erg gefrustreerd en machteloos en begreep niet goed waar deze ommekeer vandaan kwam. Gelukkig hoorde ik via via van Dandali. Nadat we kennis gemaakt hadden en Dandali zag wat er aan de hand was en dit opgelost had, veranderde alles........ Ik ben eindelijk weer mezelf en ik moet eerlijkheidshalve zeggen dat ingrijpen echt nodig was voor mezelf, maar bovenal voor mijn omgeving!  Ik heb eerdet nooit geweten dat het niet mijn eigen energie was die deze ellende veroorzaakte.“

- Robert G. -

Zelfs als je er niet helemaal zeker van bent of de constante aanwezigheid van negatieve energie, niet de jouwe is maar van iemand anders... Bel voor het maken van een afspraak en laten we onderzoek wat er aan de hand is. We zullen je helpen de negatieve zaken op te lossen en de harmonie en rust weer terug te brengen in je leven.

Dandali voor spirituele en energetische reiniging van personen, huizen,bedrijven en werkplekken