Wanneer de atmosfeer verstoord is en wanneer er negatieve energie in huis is, zal dit een enorm effect hebben op hoe de leden van het gezin met elkaar omgaan.. Dandali reinigt niet alleen huizen, maar ook de bewoners zelf.

Je was je misschien niet eens bewust van de negatieve impact op je gezin...totdat de negativiteit ineens wegvalt en je grote veranderingen waarneemt in je huishouding. Je zult verschillen zien in de onderlingen verhoudingen en hoe de gezinsleden met elkaar omgaan... Dandali zal altijd naar het grote geheel kijken en zich niet slechts op 1 aspect focussen. Zoals het bouwen van een huis zonder een stabiele fundering niet handig is, zal Dandali ook geen gezinsleden healen zonder ze te kijken naar het totale plaatje. Het betekent dat Dandali de bewoners in het huis kan healen, maar als het huis zelf niet in orde is, kunnen de problemen later weer terugkomen. Dus wanneer het nodig is om ook het huis zelf aan te pakken middels spirituele huis reiniging, zal Dandali dat zeker laten weten.

.

„Mijn vrouw en ik maken geen ruzie meer en we negeren elkaar ook niet meer. Sinds de reiniging en healing, genieten we weer met volle teugen van elkaar...... en ik verheug me er iedere dag weer op om na een lange werkdag weer naar huis te gaan, naar mijn vrouw en kinderen.“

- Richard T. -
Dandali voor spirituele en energetische reiniging van personen, families, huizen, bedrijven en werkplekken