Wil jij dat je huis weer als jouw thuis voelt? Is de atmosfeer in jouw huis niet goed? Is negativiteit van invloed op al jouw pogingen om in vrede en harmonie te leven? Weet je waarom je daar niet in slaagt? 

Er zijn vele oorzaken aan te wijzen waardoor de energie in een huis in de loop der tijd verandert. Veranderingen kunnen gerelateerd zijn aan externe energieen, soms op een bepaalde wijze verbonden met je buren, of vrienden, of zelfs met mensen die je niet eens kent.  Het kan ook gerelateerd zijn aan de inwoners van het huis. We zullen de problemen in je huis traceren en oplossen. Afhankelijk van de omvang van de problemen, zullen we vaststellen of we het dezelfde dag kunnen oplossen, of dat we mogelijk een of meer dagen moeten terugkomen. Een energetische huisreiniging kan de energie in je huis reinigen en zorgen dat je je weer thuis voelt in je eigen huis..


Naast het reinigen van het huis, kan het ook nodig zijn dat we jouzelf en je familie behandelen. We laten het je weten als dat het geval is.

„Ik voelde me eigenlijk behoorlijk ongemakkelijk in mijn eigen huis, het leek erop dat alles aldoor misging en we steeds aan het ruzieen waren zonder echte reden... Na de reiniging van het huis (en mijzelf) veranderde alles eigenlijk direct. Het huis voelde totaal anders aan, alsof er een zware last was verdwenen en ik voelde me eindelijk weer thuis“

- Justin B. -

Dandali voor spirituele en energetische reiniging en genezing: huisreiniging