Energetische belemmeringen kunnen voorkomen dat je een succesvolle carriere hebt, dat je je doelen bereikt, dat je daar aankomt, waar je zou moeten zijn... Hardnekkige energetische belemmeringen en spirituele blokkades kunnen ervoor zorgen dat je voortdurend pecht hebt in verschillende gebieden in je leven. Ben jij zo'n typische 'pechvogel'? 

Energetische Bbelemmeringen en spirituele blokkades kunnen er je hele leven lang voor zorgen dat je niet wordt wie je eigenlijk zou kunnen zijn. Inplaats van grote hoogten bereiken, heb je vooral pech en tegenslagen..

Dit kan zijn oorsprong vinden in je verleden, in je kindertijd, je opvoeding, je voorouders maar ook in de aanwezigheid van verschilende energieen in je directe omgeving of zelfs in je huishouding. Soms wordt het op je overgedragen door andere mensen, zonder dat zij zich er zelf ook maar bewust van zijn dat ze deze energie naar je overdragen... Sommige plekken zijn gevuld met oude energieen waar de meesten van ons zich niet bewust van zijn .. 

„Op de een of andere manier leek het altijd of geluk gewoon niet bij mij thuishoorde, alsof alle positieve dingen in mijn leven altijd alweer waren verdwenen voor ik er goed en wel van had kunnen genieten. Of we het nou over mijn relaties hebben of over mijn carriere, allemaal hetzelfde verhaal.. Geluk van heel erg korte duur. Ik kon nooit een langdurige relatie hebben en ik ben ook zo ontzettend vaak van werkgever gewisseld omdat ik mijn baantjes nooit voor langere tijd kon houden.... Ik ging er gewoon vanuit dat dit patroon bij mijn leven hoorde en het nooit anders zou worden. Maar die ellende is allemaal totaal veranderd sinds ik van Dandali hoorde en een afspraak maakte.............“

- Iemand die graag onbekend wil blijven -

Wanneer je niet zeker weet of er iets is dat jouw weg naar succes belemmert, of wanneer je het gevoel hebt dat er mogelijk andere zaken zijn die jouw zogenaamde pech of ongeluk veroorzaken... Neem contact op en Dandali zal graag ontrafelen wat de achterliggende oorzaak is en het vervolgens voor je oplossen.

Dandali voor spirituele genezing en energetische reiniging van personen, families, huizen, bedrijven en werkplekken