Negatieve energie van invloed op je cashflow?

Wanneer de energie in jouw bedrijf en/of op de werkvloer niet goed stroomt maar stagneert, kan dat verscheidene problemen veroorzaken. Zaken als stagnaties in je cashflow, conflicten, gezondheidsproblemen, gebrek aan motivatie, spanning, frustratie, zelfs grote financiele verliezen. Het is zeker zo belangrijk om de energie op je werkplek te zuiveren, als dat het belangrijk is om de energie in je persoonlijke ruimte te reinigen.

Wanneer de energie in je bedrijf zwaar voelt, bedompt, chaotisch of zelfs bedreigend, dan zal een goede zuivering helpen de ruimte en atmosfeer in je bedrijf weer terug in balans te brengen!

Negatieve energie kan je letterlijk ziek maken, vooral als je er voortdurend of langdurig aan wordt blootgesteld. Energetisch zal alles wat zich in een ruimte afspeelt - gedachten, acties and emoties - daar als het ware een print achterlaten op de muren, de vloeren en het meubilair. Conflicten, storingen, ziekte, traumas en verontrustende energieen kunnen blijven hangen en de sfeer in je bedrijf ernstig verstoren. Dandali zal je helpen een optimale atmosfeer in je bedrijf te bewerkstelligen. 

„Na 2 consulten veranderde alles! De atmosfeer in het hele gebouw veranderde en met name op de werkvloer waren de veranderingen ingrijpend. Het resulteerde in een enorme groei van onze cashflow. Dat had ik eerder nooit kunnen bedenken en zeker niet voor mogelijk gehouden“

- SEO van een groot bedrijf in Banking and Finances in Dubai -

Weet je niet zeker of je Dandali moet consulteren? Bel ons op en deel je gedachten met ons. We zullen naar je luisteren, intunen en je een eerlijk advies geven op basis van jouw informatie en op bais van onze eigen inzichten en bevindingen. Waag de sprong en laat je door ons verrassen!

Dandali voor spirituele en energetische reiniging van bedrijven en werkplekken