Wat we doen

 

Onhandelbare kinderen

Er zijn vele redenen aan te wijzen waarom een kind een extreem ongedurig kind, of zelfs een zogenaamd probleem kind wordt. Velen van ons zijn bekend met de meest gangbare oorzaken en we vinden vaak een plausibele verklaring in leeftijd en omstandigheden. Wat velen van ons echter niet weten is dat er wel eens totaal andere redenen kunnen zijn die dit 'onaangepaste' gedrag van uw kind veroorzaken. Vaak biedt energetische reiniging en spirituele genezing een oplossing. Een bezoek van Dandali kan uw situatie voorgoed veranderen. Uw zogenaamde probleemkind zou uw stoutste verwachtingen wellicht kunnen overtreffen en het meeste fantastische kind blijken te zijn dat u zich ooit had kunnen wensen..

Lees meer

Slaap problemen

Het is lang geleden dat mijn zoontje een hele nacht doorsliep zonder me minstens 2x per nacht wakker te maken... Ik heb alles geprobeerd om zijn slaapproblemen op te lossen, maar wat ik ook deed, het werkte niet. Ik werd steeds vermoeider en geagiteerder en dat hielp ook niet echt mee.. Via een goede vriendin kwam ik bij Dandali terecht en ik besloot het er maar op te wagen..

Lees meer

Ongenode gasten

Heb je te maken met ongenode gasten? Alleen maar niet echt alleen? Bewegende voorwerpen, dichtslaande deuren of gewoon het gevoel dat er iets is maar je weet niet wat? Dandali zal het in kaart brengen en zorgen dat je je weer veilig voelt.

Lees meer

Bedrijven optimaliseren

Wanneer de energie in jouw bedrijf en/of op de werkvloer niet goed stroomt maar stagneert, kan dat verscheidene problemen veroorzaken. Zaken als stagnaties in je cashflow, conflicten, gezondheidsproblemen, gebrek aan motivatie, spanning, frustratie, zelfs grote financiele verliezen. Het is zeker zo belangrijk om de energie op je werkplek te zuiveren, als dat het belangrijk is om de energie in je persoonlijke ruimte te reinigen.

Wanneer de energie in je bedrijf zwaar voelt, bedompt, chaotisch of zelfs bedreigend, dan zal een goede zuivering helpen de ruimte en atmosfeer in je bedrijf weer terug in balans te brengen!

Lees meer

Mijn werkgebied

Wat ik het liefste doe is mensen helpen, overal waar ik kom.. dat is eigenlijk zo'n beetje over de hele wereld...

Lees meer

Over Dandali

Dandali betekent healing...en dat is precies wat ik doe. Ik heal mensen en herstel verstoorde relaties. Vanaf de dag dat ik geboren werd...

Lees meer

Contactgegevens

Dandali Cleansing & Healing
Spirituele healing, genezing, reiniging van personen en gebouwen. Ook energetische huisreiniging & bedrijfsoptimalisatie

Telefoon +31 68 70 70 294
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Openingstijden 24/7

Meer...

Openings tijden

24/7

Onze filosofie

"Man is his own star; and the soul that can Render an honest and a perfect man, Commands all light, all influence, all fate; Nothing to him falls early or too late."

- Ralph Waldo Emerson -

Onze belofte

  • negatieve energie reduceren
  • blokkades en sterke belemmeringen opheffen
  • positieve veranderingen
  • reiniging en optimalisatie van relaties, huizen, gebouwen, bedrijven en personen